[PRINT
 

Stefanshjemmet søger en pædagog 34 timer i gennemsnit pr. uge i et barselsvikariat pr. 17.09.2018.

 

Stefanshjemmet er et bo- og aktivitetscenter for handicappede og senhjerneskadede voksne. Stefanshjemmet er en døgninstitution, hvorfor der vil være arbejde i weekends, helligdage aften og i dagtimerne.

 

Havglimt 1. sal søger en medarbejder, der:
 

·         Vil gøre en forskel, for mennesker, der har vanskelige kår.

·         En rolig person, der er bedre til at lytte, end til at tale.

·         Der i samarbejde, med sine kollegaer, vil løfte i flok.

·         kan samarbejde, og er villig til at løfte i flok og hjælpe sine kollegaer, når der er 
       brug for det.
·         Der er mødestabil.
 

Det kan være en fordel, at du har erfaring med omsorg og pleje, da beboerne, har brug for hjælp, til alt, lige fra at komme i bad, til at blive påklædt. m.m.

 

Vi kan tilbyde, et arbejdsmiljø, der byger på tillid og respekt, og hvor der er plads til forskellighed. Vi hylder mangfoldighed.

 

For yderligere oplysninger kan afdelingsleder Brian Nielsen kontaktes, pr. mail bce@aarhus.dk

 

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til principperne om Ny løn efter gældende overenskomst.

 

Vi har driftsoverenskomst med Aarhus Kommune.

 

Ansøgningen skal sendes på mail info@stefanshjemmet.dk, således at den er Stefanshjemmet i henne senest d. 20 juni kl. 08.00. Mærket ”barselsvikar pædagog Havglimt 1.sal”.

 

Der forventes afholdt samtaler medio juli måned.

© Design-Line DanmarkLicensed by Stefanshjemmet   V.5.5-79-791584 
Velkommen Stefanshjemmet Beliggenhed  Etisk værdigrundlag  Personalet  Bestyrelsen  Brugerrådet  Plan 2017-2020 Pixiudgave Lukkedage beskæftigelsestilbuddet Ydelser Boligerne  Kost  Faktaliste  Valgfrie ydelser  Delplan  Aktivitetscenteret  Vores bus  Aktivitetscenterets pjece  Det sker Sankt Hans 2018  Loppemarked lørdag d. 21. april  Frivillige søges til loppemarkedet  Sankt Hans  Mortens aften  Gudstjenester  Julefrokost  Lysfest på Stefanshjemmet Program for Lysfesten  Link til program Kulturhovedstad 2017  Inclusialøbet Tilmelding  Program  Fodboldslalom  Mediedækning af løbet  Pårørende Bliv frivillig Frivillighedspolitikken  Inclusia Skitser Inclusia  Inclusias hjemmeside  Projekter Kommunikation/It projekt  Betjeningsudstyr  Job  Pædagog barselsvikariat  Ledsager  Praktikbeskrivelse  Anemonen Tilsyn Boligforeningen At bytte bolig...  Huslejekontrakt  Kontakt os Vi er på facebook Diplom Job og Krop  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark