[PRINT
 
Pressemeddelelse

 

Stefanshjemmet Aarhus - Europæisk kulturhovedstad

Stefanshjemmet åbner den europæiske hovedstad med lyskunst og inviterer alle til et event den mandag, den 20. marts kl. 19.30. De store træer i haven vil blive lyst op og stå som Stefanshjemmets bidrag til kultur og mangfoldighed i 2017.

Naboer, pårørende, medarbejdere og alle som har lyst, kan deltage i Stefanshjemmets fejring af kulturby året.
Under Lysfesten vil gruppen Aloft Quartet spille fra en af Stefanshjemmets altaner.
Bådende fra den ordinære åbningen af Europæisk kulturby vil blive genbrugt i et lille optog, hvor de vil blive kørt ind i procession frem mod træerne i haven. Under optoget vil ”Aloft Quartet” underholde fra altanen der vender ud mod bugten. Når processionen er nået frem tændes der for lyskunsten, som består af oplysning af de store træer i haven. Alle som deltager får et gratis traktement bestående af madbåde og lidt at drikke til.

Lyskunsten vil være en del af vores bidrag i kulturåret. Vi vil markere og understrege, at kultur og mangfoldighed hænger sammen. Stefanshjemmet er et af byens største tilbud til mennesker med erhvervet hjerneskade. 20.000 danskere bliver ramt af en hjerneskade om året. Det er oplagt, at borgere med erhvervet hjerneskade, får mulighed for at bruge og udvikle sanserne, derfor bidrager vi med denne lille event. Hen over året vil der være flere små events, hvor alle er velkommen. Lige nu arbejdes der med et arrangement til Sankt Hans og naturligvis vil der være lyskunst under Classic Race Aarhus i maj måned.

Når Stefanshjemmet går ind i kulturby året skyldes det, at vi har et motto om at være ”et levende sted” og det vil vi gøre ved at tænke inklusion. Vi ønsker at invitere ind til fællesskab med andre.

Der er et dybt ønske om, at Stefanhjemmet kan udvide og nybygge vores faciliteter de kommende år. En af grundtankerne i byggeriet er inklusion. Alt afhænger dog af, om der kan findes finansiering fra fonde m.m. til udvidelsen.

 

Venlig hilsen

 

Erik Morten Jensen

Forstander

Stefanshjemmet

Carl Nielsens Vej 2

8000 Aarhus C.

© Design-Line DanmarkLicensed by Stefanshjemmet   V.5.5-26-948719 
Velkommen Stefanshjemmet Beliggenhed  Etisk værdigrundlag  Personalet  Brugerrådet  Lukkedage beskæftigelsestilbuddet Plan 2017-2020 Pixiudgave Ydelser Boligerne  Kost  Faktaliste  Valgfrie ydelser  Delplan  Aktivitetscenteret  Vores bus  Aktivitetscenterets pjece  Det sker Sommerfest og havegudstjeneste  Sankt Hans 2018  Loppemarked lørdag d. 21. april  Mortens aften  Gudstjenester  Julefrokost  Lysfest 2017  Galleri Loppemarkedsfest 2018  Sankt Hans 2018  Sommerfest 2017  Sankt Hans 2016  Bliv frivillig Frivillighedspolitikken  Inclusia Skitser Inclusia  Inclusias hjemmeside  Projekter Kommunikation/It projekt  Betjeningsudstyr  Job Bostøttemedarbejder  Praktikbeskrivelse  Anemonen Tilsyn Kontakt os Vi er på facebook  CMS "TORNADO" © Design-Line Danmark