(+45) 87 33 19 00 [email protected]

Ledelse

 

 

På Stefanshjemmet er der 4 afdelingsledere og en forstander. Vi arbejder tæt sammen hver dag og udnytter dermed den unikke mulighed det er at være mange ledere på en matrikel.

Fælles ledelsesgrundlag

Med udgangspunkt i Stefanshjemmets overordnede værdier ønsker ledergruppen at skabe de bedst mulige rammer for beboernes og medarbejdernes liv og trivsel.

Ledergruppens fundament bygger på de gode relationer til hinanden og danner dermed grundlag for den psykologiske sikkerhed, der får os til at være nysgerrige og turde bringe egen usikkerhed og fejl i spil.

Ledergruppen arbejder ud fra principperne om relationel koordinering, hvor udvikling af relationer og kommunikation går hånd i hånd og prioriteres. Vi bygger dette op gennem vores samarbejde ved f.eks. at afsætte tid til fordybelse og drøftelse af etiske dilemmaer samt ved at have fokus på gensidig faglig sparring og kollegial supervision.

Ledergruppens arbejde er karakteriseret ved at vægte den ledelsesmæssige udvikling og læring og ved at være til inspiration for hinanden.

Ledergruppen anvender metoder fra team-samarbejde, hvor vi løser opgaver sammen mod et givent mål og komplementerer hinanden gennem vores forskellige kompetencer. Vi vil arbejde bevidst mod øget team-samarbejde og skabe resultater sammen.

Ledergruppen har som et løbende mål at fejre både individuelle og fælles sejre på Stefanshjemmet.

Ledelsen

Erik M. Jensen

Erik M. Jensen

Forstander

Maja Birk

Maja Birk

Afdelingsleder

Strandvejen stuen og aktivitetsafdelingen.

Mille Hammershøj

Mille Hammershøj

Afdelingsleder

Strandvejen 1
Køkken og Nat

Tina Rudebeck Holm

Tina Rudebeck Holm

Afdelingsleder

Havglimt 1 og Havglimt 2

 

Kontakt

 

(+45) 87 33 19 00

Carl Nielsens Vej 2, 8000 Århus C