(+45) 87 33 19 00 [email protected]

Til borgere

 

 

Det sker

I hvert kalenderår støder man på en del traditioner.
På Stefanshjemmet ser vi frem til at fejre en del af dem, både gamle og nye traditioner.
Højtider som Sankt Hans, Jul, Mortens aften, sommerfesten som er en kombineret havegudstjeneste og grillfest bliver fejret hvert år.
Herunder er der lidt mere info om arrangementerne:

Havegudstjeneste og Sommergrillfest.

Hver 3. onsdag i august holdes der havegudstjeneste, og efterfølgende er der sommergrillfest for alle.
 Det starter kl. 17.00 og slutter ved 19.00-tiden.
Herunder ses lidt billeder fra sidste års hyggelige aften i sommerfesten og havegudstjenestens navn.

Julefrokost

Hvert år ruller der gode traditioner hen over kalenderen, og julefrokost er en af dem. Den 3. onsdag i december kan man, kl. 12.00 på alle afdelingerne, sætte sig til rette ved et veldækket bord og smage på lidt godt julemad, og finde julestemningen frem.  

 

Mortens aften

Det har i mange år været en fast og dejlig tradition at beboere, brugere af Stefanshjemmet, familie, pårørende, personale og bestyrelse samles til en rigtig hyggelig fest til Mortens aften.

Gudstjenester

Det er en glæde for min kollega, Erik Møller, og jeg at kunne meddele, at vi nu er vendt tilbage til Stefanshjemmet for at holde gudstjeneste sammen med jer.
Det bliver den tredje onsdag i måneden kl. 10.30. Gudstjenesten varer ca. 45 min. Organist og korsanger fra kirken kommer og Marianne Frankenfeld, Aktivitetscentret vil være vores kordegn.
Hver 3. onsdag i august afholdes der sommergudstjeneste kl. 17.00.
Hvis vejret arter sig afholdes Gudstjenesten i haven hvor der samtidig vil blive tændt op i grillen. En hyggelig sommerfest.
Årets julegudstjeneste bliver holdt i Sankt Pauls kirken, som vi plejer. Det er altid en rigtig hyggelig dag. Den afholdes den 3 onsdag i december kl. 10.30.
Datoerne vil også blive bragt i Anemonen.
Vi håber at se mange af jer og er glade for at være tilbage for at være sammen med jer om at fejre gudstjeneste.
Med venlig hilsen
Flemming Baatz Kristensen, Sognepræst

Sankt Hans

Hvert år fejres der Sankt Hans på Stefanshjemmet. Og siden 2015 er det blevet til en kæmpe havefest hvor der har været levende musik fra balkonen og ud mod haven, f.eks. har Peter Viskinde med familie, samt kopibands med Kim Larsen og Leonard Cohen temaer optrådt. I haven er der slået boder op, hvor frivillige sælger pølser, øl og vand. Der er båltale, og selvfølgelig også bål.

Det er en aften hvor alle der har lyst er inviteret med ind til festen, og vi nyder f.eks. at se en del af vores søde naboer denne aften.

Kontakt

 

(+45) 87 33 19 00

Carl Nielsens Vej 2, 8000 Århus C