(+45) 87 33 19 00 [email protected]

Sankt Hans 2016

 

 

Fotos fra Sankt Hans aften 2016

En Sankt hans aften med udfordringer pga. vejret endte med at blive rigtig hyggelig.

Vi lagde ud med plan A, at gøre havemøblerne og grillen klar til hygge i gårdhaven. Ca. midtvejs med at tørre havemøblerne af begyndte det at regne, og vi måtte gå over til plan B. Vi rykkede ind i beskæftigelseskøkkenet, og Karsten (vores pedel) og hans kone som i dagens anledning havde meldt sig som grillmestre fik hurtigt rykket grillen ind under taget i rygerummet.

Humøret var stadig højt, siddende i tørvejr kunne vi dufte maden fra grillen, og ad lidt omveje blev maden transporteret ind til os. En af de frivillige spillede på klaveret og vi fik sunget lidt.

Karsten havde gjort et bål klar til os ude på en af stierne ned mod Strandvejen. Vi stod og overvejede om vi kunne lave en plan B for bålet, da det stadig regnede pænt meget. Men pludselig var det som om, at skyerne trak væk i alle verdenshjørners retninger og derved skabte en lille skyfri plet hen over Stefanshjemmet, og Karsten tændte hurtigt bålet og vi skyndte os ud.

Der var rigtig mange der var glade for at Erik, vores forstander – ville komme og holde båltalen i år, og der var også mange roser for en rigtig fin båltale

Vi sang midsommervisen, mens bålet brændte og sendte den smukke heks ud på rejsen mod Bloksbjerg. Kigger man lidt ekstra på fotoet til højre, så kan man ren faktisk se at heksen letter.

2 minutter efter vi var gået ind trak skyerne sig igen sammen og det resulterede i et regulært skybrud hen over Aarhus.

En aften hvor både plan A, B og C kom i brug lakkede mod enden. Aftenen var rigtig hyggelig, men noget af det man især husker fra aftenen var at uanset hvor mange gange vi lavede om i planen, så var stemningen hele tiden helt i top.

Kontakt

 

(+45) 87 33 19 00

Carl Nielsens Vej 2, 8000 Århus C